Категории

Производители

СТОКОВ КРЕДИТ попитайте на 070080040

Бюлетин

ТЪРСИМ ДИСТРИБУТОРИ

Кои сме ние:

Ние сме склад на едро за медицински изделия и внасяме и дистрибутираме голяма част от продуктите в сайта ни.

С какво можем да Ви бъдем полезни:

Ако сте дрогерия, аптека, магазин за помощни средства за хора с увреждания и търсите нови и утвърдени на пазара продукти с гаранция за качество и гаранция при рекламации, със стабилни доставки и добра търговска отстъпка за дистрибутори, значи сте попаднали на правилното място. Ако ли пък искате да започнете нов бизнес, ние можем да Ви помогнем с Ноу-Хау и да застанем зад Вас като стабилен партньор, на който можете да разчитате.

Какви продукти можем да Ви предложим:

Ние сме изключителен дистрибутор за България на ортопедични продукти с марката Variteks, апарати за сънна апнея с марката RESPAPS, инвалидни колички Sunrise Medical и Dietz-Reha, слухови апарати Audioservice, повдигащи седалки за тоалетни и много други продукти.

От 2013г. сме ОФИЦИАЛЕН ДИСТРИБУТОР и ВНОСИТЕЛ на перуки, коси и козметика с марките ELLEN WILLE и Gisela Mayer. Над 600 модела перуки, от които огромно количество на склад на атрактивни цени на едро.

Какво да направя за да стана дистрибутор:

Ако проявявате интерес за търговските условия с които работим, моля изпратете запитване в контактната форма на сайта или пишете в чата. Моля опишете с няколко кратки думи кой сте Вие, с какво се занимавате в момента, с какви помещения или търговски обект разполагате, заедно с телефон за обратна връзка.

Ще се радваме да Ви отговорим възможно най-скоро.

Успешен бизнес на всички настоящи и бъдещи партньори!