Категории

Производители

СТОКОВ КРЕДИТ попитайте на 070080040

Бюлетин

За нас

PARAGONGR.COM

Paragongr.com е онлайн дрогерия на Парагон Трейдинг ООД.

Компанията е създадена през далечната 1992г., за да снабдява клинетите си с качествени продукти за здравето. Сега фирмата разполага със 7 магазина в градовете Пловдив, Стара Загора, Габрово, Ловеч, Хасково, Ямбол и склад на едро в гр. Стара Загора.

Удостоверение за регистрация на дрогерия №0808-1/15.07.2009г., издадено от Изпълнителна Агенция по Лекарствата, към Министъра на здравеопазването.

„Парагон Трейдинг” ООД е 100% Българска компания, склад на едро за медицински изделия и дрогерия за търговия на дребно с медикаменти без рецепта и медицински изделия. 

Нашият главен офис се намира в гр. Стара Загора. Фирмата разполага със склад на едро в гр. Стара Загора и 7 търговски обекта Стара Загора, Пловдив, Ловеч, Габрово, Хасково, Ловеч, разполагащи с изложбени зали, магазини и офисна част.

Продуктите, които предлагаме на българския пазар са с изключително качество, гарантирано от CE марката на продуктите, всички от които са предлагани на Европейския пазар и Системата за контрол на качеството ISO 9000 на фирмите производители.

От 1994г. фирмата работи в областта на осигуряването на достъп на хора с увреждания до сгради и помещения посредством специализирани асансьори.

Нашите продукти са с гарантирано качество и ние стоим зад тях! 90% от продуктите ни са внос от реномирани Европейски производители.

Нашият екип

Нашият екип е съставен от млади и не чак толкова млади, но изключително опитни професионалисти и експерти в областта на продуктите, които предлагаме.

Нашият отдел за обслужване на клиентите е на Ваше разположение всеки делничен ден от 9:00-18:00 часа.

Информация съгласно Чл.41 от НАРЕДБА № 28 ОТ 9 ДЕКЕМВРИ 2008 Г. ЗА УСТРОЙСТВОТО, РЕДА И ОРГАНИЗАЦИЯТА НА РАБОТАТА НА АПТЕКИТЕ И НОМЕНКЛАТУРАТА НА ЛЕКАРСТВЕНИТЕ ПРОДУКТИ

Парагон Трейдинг ООД, управляващ онлайн дрогерията Lek.bg, извършва търговия по интернет на лекарствени продукти без лекарско предписание.

Седалище: Гр. Стара Загора, ул."Христо Ботев"119

Адрес на управление: Гр. Стара Загора, бул."Патриарх Евтимий" 93А.

Адрес на дрогерията: Гр. Стара Загора, бул."Патриарх Евтимий" 93А.

Удостоверение за регистрация на дрогерия №0808-1/15.07.2009г., издадено от Изпълнителна Агенция по Лекарствата, към Министъра на здравеопазването.

Ръководител на Дрогерията в град Стара Загора е Марияна Петрова Николова.

Контролът по дейността се осъществява от министъра на здравеопазването, главния държавен здравен инспектор, изпълнителния директор на Изпълнителната агенция по лекарствата, директорите на регионалните здравни инспекции и инспектори при регионалните здравни инспекции.